Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-26-2009, 13:50   #2 (permalink)
KoZa
Banned
Bilgiler
Seviye: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 18
Güç: 2 / 178
Deneyim: 73%
İletisim

Küçükken: Hani: 13/14'lerde iken: Nura Doğru Bir Ve ikinci Cildini bitirmiştim. elinde olanlar varsa bilmeleri gerek , bir çok Dini hikayeler vardir. Abartıdan uzak , Yaşanılmış hikayeler. Geçmişim'de ( Çocukluğum'da ) Şuanki kadar Günahkar değildim belki Ve Hissiyat Alanım genişti. Daraltı , Etkenler çoğaldi elbette bunun'da etkisi var. Ancak: yaşanmış Hikayeler'den kendimize pay ayırıp , Bizim'de yaşayabileceğimizin Düşüncesi ile okuyarak ve bununla bir başlangıç yaparak , Hatalı yollardan Dönülmesi gerektiğini Düşünüyorum...
Hikayeler: Masallar'dan çok daha uzaktir.
Masal: Yaşanılması Mümkün ( olmayan! ) Yazılımlardir. Hikayeler'se yaşanılmış Ve- veya yaşanılmasi Mümkün olan , olayların anlatımıdır. Bunuda göz önünde tutup Hissiyat Duygularımızı körükleyip kabartmaya çalişarak ve Doğru bir yola ileterek kendimizi , Hatalara düşmemek Gerektiğini Düşünüyorum...

Bu Sitede Katkısı Olan: Hakan Kardeşimişin Destekleriyle oluşturulmuş Ve Kurucu'su Olan Ömer Kardeşimizin'de Gönüllerine Huzur Diliyorum....

KoZa...
View KoZa's Resim Albumu KoZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla