Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-21-2008, 12:39   #15 (permalink)
Arslan Bey
Yeni Kullanıcı

Arslan Bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Seviye: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 384
Güç: 102 / 4449
Deneyim: 38%
İletisim
Arslan Bey - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Ş a i r´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ehl... Şairde Size Bişeyler Der Elbette!...

Biz Neyiz ? Bu açılım'la söze giriş yapmak en uygunudur diyerek yaramdaki, kuruyan kabukları dökmenin zamanı'nın geldiğini düşünüyorum.....

Şimdi Sayın Arslan Arkadaşim; Çok Önemli !!! Adı başlığı altın'da verdiğin link'e girdim. Gördüm'ki; Başörtüsü olsun'mu , olmasın'mı ?

Ve İşde Kaşımda! Güzel bir Anket Var...

O Anket Kimin için bana bir söylermisiniz ? Biz müslümanar için'mi Yoksa sesimizi duyurmaya çaliştiğimiz Misyonerlerinden tut'ta Yönetimdeki ve İçimiz'deki Hristiyan kökenli ve - veya Sapıtmış insanlar için'mi Onu Merak Ediyorum! Anlamadığım Şu; Yıllardır Başörtüsü Mevzusunu Uzattılar. '' UZATTIK '' hangi insan işaret parmağini hafifce kaldırıp , maosun sağına tıklayıp , onay ile işleri yürütebilceğini umud eder'ki ? Şimdi ; İşaret parmağimi yerin'den hafifce kıpırdatıp, EVET! Baş Örtüsü İle ünilere Girilmelidir! Msj'ını Onaylayın'ca Şimdi ;

Herşey Değişecekmi ?

Siz Tıkladınız. Ne Değişti ?

Ben Tıklamadım. Değişen Ne Oldu ?

Sen Ben , O Bu Şu , Onlar Bunlar.. Bir Topluluk; BirTıklama İle İş Götürebiliyor'sa , Ve Bu Kadar ACİZ KALIYORSA O TOPLUMDAN VE O MÜSLÜMANLIKTAN HAYR BEKLEME! Ben Beklemiyorum. Tıklamıyorum'da Kardeşim! Tıklamayacağim'da , Tıklatamazlar'da Susturamazlar'da....

Şu Düştüğümüz Hale Bir Bakın.... Bizi; Biz olmaktan , Yaşayacaklarımızı , istediklerimizi , HAKKIMIZI! BİZE SORMADAN ALMIŞLAR.. Sen Kalmış; Bu Ankete Oy Verin Diyorsun...

Suçu Sana Yüklemiyorum Arslan.Suçu ; Bizleri , Şöyle Olsun'mu Böyle olsunmu'larla Avutanlara Yüklüyorum! Ben Bayan Olucam. Kapanma'ma Engel Olucaklar. Hadi Sıkıyor'da Engel Olsunlar! Hadi Önüme İşaretlemem için , Bir Sürü Anket Getirsinler... Hadi, Ne Duruyorsunuz!....

'' Hak Sizi Anket Doldursun , EVET - HAYIRLAR'LA OYNAŞSIN DİYE GETİRMEDİ BU DÜNYA'YA! '' GELİŞ SEBEBİNİZ BELLİ. YAŞAMAK İSTEDİĞİNİZİ , İSTEDİĞİMİZİ ANKETLER'LE BELİRLEMENİN NE ANLAMI NE DE LUZUMU YOK.LUZUMSUZLUĞUNDA , LUZUMU YOK...

Son Cümlelerimi; Balyozla Kafanıza Vura , Söylüyorum. Eminim Anketlerden Daha Etkileyicidir...

Allah Biz İnsanlara; Akıl Ve Zeka Vermiş. Yürek Vermiş Yürek! Yüreğinizi Sıkın Elleriniz'le Canı Acısın... Belki Kaba Olacak Ama! Canı Acıyan Eşşek! Attan Hızlı Gider... Yürekleriniz - Yüreklemiz Dolmuş Bir Korkuyla, Sapkınlık'la Yönlendirilme ile...

Ey Müslüman Kardeşim-lerim; Size Allah Söylemiş , Yaşantınızın Nasıl olması Gerektiğini En İnce Ayrıntılarına Varana Kadar , Aracılar'la Yol Göstermiş.. Hala Niye; Sapkınların Gösterdiği Yolda Haz alıp , Keyiflenerek Yürürsünüz.....

( KoZa )
yazınızı çok dikkatli okudum ve açıkcası sizin gibi birini tanıdağıma sevindim
gelelim bu anket konusuna...
zaten bu ankete oy atıpda bişeyler beklemek mantıksız
sebebimde bu değildi zaten
bir kaç başörtüsü düşmanı bu ankete bakıpda ''bakın işte halkda istemiyor biz kazandık'' demesini kendime yedirememem...
Bunu kendinize yediriyorsanız atmayın tabii ki..