Ş a i r´isimli üyeden Alıntı
Ehl... Şairde Size Bişeyler Der Elbette!...
Biz Neyiz ? Bu açılım'la söze giriş yapmak en uygunudur diyerek yaramdaki, kuruyan kabukları dökmenin zamanı'nın geldiğini düşünüyorum.....
Şimdi Sayın Arslan Arkadaşim; Çok Önemli !!! Adı başlığı altın'da verdiğin link'e girdim. Gördüm'ki; Başörtüsü olsun'mu , olmasın'mı ?
Ve İşde Kaşımda! Güzel bir Anket Var...
O Anket Kimin için bana bir söylermisiniz ? Biz müslümanar için'mi Yoksa sesimizi duyurmaya çaliştiğimiz Misyonerlerinden tut'ta Yönetimdeki ve İçimiz'deki Hristiyan kökenli ve - veya Sapıtmış insanlar için'mi Onu Merak Ediyorum! Anlamadığım Şu; Yıllardır Başörtüsü Mevzusunu Uzattılar. '' UZATTIK '' hangi insan işaret parmağini hafifce kaldırıp , maosun sağına tıklayıp , onay ile işleri yürütebilceğini umud eder'ki ? Şimdi ; İşaret parmağimi yerin'den hafifce kıpırdatıp, EVET! Baş Örtüsü İle ünilere Girilmelidir! Msj'ını Onaylayın'ca Şimdi ;
Herşey Değişecekmi ?
Siz Tıkladınız. Ne Değişti ?
Ben Tıklamadım. Değişen Ne Oldu ?
Sen Ben , O Bu Şu , Onlar Bunlar.. Bir Topluluk; BirTıklama İle İş Götürebiliyor'sa , Ve Bu Kadar ACİZ KALIYORSA O TOPLUMDAN VE O MÜSLÜMANLIKTAN HAYR BEKLEME! Ben Beklemiyorum. Tıklamıyorum'da Kardeşim! Tıklamayacağim'da , Tıklatamazlar'da Susturamazlar'da....
Şu Düştüğümüz Hale Bir Bakın.... Bizi; Biz olmaktan , Yaşayacaklarımızı , istediklerimizi , HAKKIMIZI! BİZE SORMADAN ALMIŞLAR.. Sen Kalmış; Bu Ankete Oy Verin Diyorsun...
Suçu Sana Yüklemiyorum Arslan.Suçu ; Bizleri , Şöyle Olsun'mu Böyle olsunmu'larla Avutanlara Yüklüyorum! Ben Bayan Olucam. Kapanma'ma Engel Olucaklar. Hadi Sıkıyor'da Engel Olsunlar! Hadi Önüme İşaretlemem için , Bir Sürü Anket Getirsinler... Hadi, Ne Duruyorsunuz!....
'' Hak Sizi Anket Doldursun , EVET - HAYIRLAR'LA OYNAŞSIN DİYE GETİRMEDİ BU DÜNYA'YA! '' GELİŞ SEBEBİNİZ BELLİ. YAŞAMAK İSTEDİĞİNİZİ , İSTEDİĞİMİZİ ANKETLER'LE BELİRLEMENİN NE ANLAMI NE DE LUZUMU YOK.LUZUMSUZLUĞUNDA , LUZUMU YOK...
Son Cümlelerimi; Balyozla Kafanıza Vura , Söylüyorum. Eminim Anketlerden Daha Etkileyicidir...
Allah Biz İnsanlara; Akıl Ve Zeka Vermiş. Yürek Vermiş Yürek! Yüreğinizi Sıkın Elleriniz'le Canı Acısın... Belki Kaba Olacak Ama! Canı Acıyan Eşşek! Attan Hızlı Gider... Yürekleriniz - Yüreklemiz Dolmuş Bir Korkuyla, Sapkınlık'la Yönlendirilme ile...
Ey Müslüman Kardeşim-lerim; Size Allah Söylemiş , Yaşantınızın Nasıl olması Gerektiğini En İnce Ayrıntılarına Varana Kadar , Aracılar'la Yol Göstermiş.. Hala Niye; Sapkınların Gösterdiği Yolda Haz alıp , Keyiflenerek Yürürsünüz.....
( KoZa )
|